Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 2.3g7.5kcal0.6g1.1g0g0.2g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3.9g5.2kcal0.3g0.7g0.1g0.2g
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g60kcal5g5.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko56g30kcal2.5g2.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal1.3g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4.5g4.6g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413