Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen8.2g2.9kcal0g0.7g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 9g6.2kcal1.3g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%9g7.7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g40kcal3g3.2g1.6g0.4g
Valittu annoskoko56g20kcal1.5g1.6g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g10kcal0.8g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.7g2.8g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181