Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)13g20kcal2.4g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g9g3.2kcal0g0.7g0g0.2g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Persilja3.1g0.4kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g74kcal5.2g6.8g2.4g1.2g
Valittu annoskoko56g37kcal2.6g3.4g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g19kcal1.3g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g66kcal4.6g6g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299129