Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g9g3.9kcal0.2g0.8g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g63kcal5.4g2.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko56g32kcal2.7g1.3g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal1.4g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4.8g2.3g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392757