Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g17g29kcal1.7g0.5g2.2g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g28g10kcal0.8g1.3g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)11g19kcal0.3g0.5g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g115kcal5.6g4.6g8g0g
Valittu annoskoko56g57kcal2.8g2.3g4g0g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal1.4g1.2g2g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206