Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 11g25kcal2.1g0g1.8g0g
Kieli naudan 11g23kcal1.9g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Vesi1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g142kcal9.2g9.4g7.2g0.8g
Valittu annoskoko56g71kcal4.6g4.7g3.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.3g2.4g1.8g0.2g
Arvot/100g100g126kcal8.2g8.3g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641