Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 28g64kcal5.3g0g4.8g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 11g24kcal1.5g0.2g1.9g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)3.2g4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.1g7kcal0g0.1g0.7g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g3.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g215kcal15.2g2g16.2g0.2g
Valittu annoskoko56g107kcal7.6g1g8.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g54kcal3.8g0.5g4.1g0.1g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.8g14.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118804