Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g2.2g7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)5.3g18kcal0.7g3.4g0.2g0.2g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko24g84kcal2.4g16.9g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g219kcal6.6g43.4g1g5.8g
Valittu annoskoko56g110kcal3.3g21.7g0.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna28g55kcal1.7g10.9g0.3g1.5g
Arvot/100g100g195kcal5.9g38.5g0.9g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143979