Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 9g33kcal0.2g0.2g3.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 12g4.3kcal0.6g0.2g0g0.3g
Kukkakaali 17g4.1kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g121kcal4.8g1.6g10.6g1.4g
Valittu annoskoko56g61kcal2.4g0.8g5.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g30kcal1.2g0.4g2.7g0.4g
Arvot/100g100g108kcal4.3g1.4g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149