Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g23g129kcal0.2g0.2g14.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten14g46kcal3.3g6.3g3g1.5g
Canderel makeutusjauhe3.1g12kcal0.1g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g478kcal7.8g19.8g45.2g3g
Valittu annoskoko56g239kcal3.9g9.9g22.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna28g120kcal2g5g11.3g0.8g
Arvot/100g100g425kcal6.9g17.6g40.2g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655