Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g2.6g14kcal0g0g1.6g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g7.8g40kcal0.6g4.5g2g0.4g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g18g12kcal2g0.8g0.1g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Liivate 0.5g1.8kcal0.4g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g10g58kcal0.8g5.4g3.6g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g13g25kcal0.6g2.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g314kcal8.8g29.2g17.8g0.8g
Valittu annoskoko56g157kcal4.4g14.6g8.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g79kcal2.2g7.3g4.5g0.2g
Arvot/100g100g280kcal7.8g26g15.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892