Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g16g20kcal3.3g0g0.7g0g
Pekoni (Dulano)3.6g9kcal0.7g0.1g0.7g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 10g6.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g87kcal8.2g3.8g3.8g1.4g
Valittu annoskoko56g43kcal4.1g1.9g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal2.1g1g1g0.4g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067