Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 2.1g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.8g
Vehnälese 1.7g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen2.1g6kcal0.6g0g0.4g0.6g
Puolukkasurvos sokeroimaton 21g8.2kcal0.1g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g48kcal2.4g4.4g1.4g5g
Valittu annoskoko56g24kcal1.2g2.2g0.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.6g1.1g0.4g1.3g
Arvot/100g100g43kcal2.1g3.9g1.2g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621