Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g9g42kcal0.7g6.4g1.5g0.3g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)4.7g30kcal0g0g3.3g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g19g43kcal0.1g2.2g3.7g0.1g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g9g10kcal0g1.4g0.5g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)14g72kcal0.6g8g4.8g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g394kcal2.8g36g27.6g2.8g
Valittu annoskoko56g197kcal1.4g18g13.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna28g99kcal0.7g9g6.9g0.7g
Arvot/100g100g350kcal2.5g32g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272496