Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 3.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g9g12kcal1.9g0g0.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g10g24kcal1.9g0g2.1g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä7.8g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g89kcal8.2g3g5.6g0.4g
Valittu annoskoko56g45kcal4.1g1.5g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal2.1g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.3g2.7g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049