Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria12g13kcal2.7g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.4g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka0.7g1.8kcal0g0.5g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g6.3g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)4.2g4.2kcal1g0g0g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g9g16kcal0.1g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g89kcal8g4.4g3.8g0.8g
Valittu annoskoko56g45kcal4g2.2g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal2g1.1g1g0.2g
Arvot/100g100g80kcal7.1g3.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276867