Feta-pinaattipiirakka

Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g3.7g22kcal0.8g0.7g1.9g0g
Grated cheese (Linessa), annos 200g7g20kcal2.1g0.2g1.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g12g32kcal2.3g0.1g2.6g0g
Pakastepinaatti rainbow14g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 9g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g2.3g6.3kcal0.7g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g226kcal14.4g3g18g0.4g
Valittu annoskoko56g113kcal7.2g1.5g9g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g57kcal3.6g0.8g4.5g0.1g
Arvot/100g100g201kcal12.8g2.7g16g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295697