Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Juustoraaste emmental punaleima7g27kcal2g0g2.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g46kcal0.3g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g179kcal6.4g3.8g15g1.2g
Valittu annoskoko56g89kcal3.2g1.9g7.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal1.6g1g3.8g0.3g
Arvot/100g100g159kcal5.7g3.4g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297718