Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punajuuri 10g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.6g1.4kcal0g0g0.1g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g5.2g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Maizena maissitärkkelys3.1g11kcal0g2.7g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g60kcal2.4g8.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko56g30kcal1.2g4.3g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal0.6g2.2g0.3g0.4g
Arvot/100g100g53kcal2.1g7.6g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162