Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 10g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Pinaatti 3.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika keskiarvo 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)3.7g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g16kcal0.8g2.2g0g0.8g
Valittu annoskoko56g8kcal0.4g1.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2g0g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421795