Juustopiirakka

Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Elvis1935
AineksetMääräEnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g13g50kcal3g0.2g4.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Ricotta, Castelli16g27kcal2g0.4g1.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g297kcal15.6g4.6g23.8g0.2g
Valittu annoskoko56g148kcal7.8g2.3g11.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g74kcal3.9g1.2g6g0.1g
Arvot/100g100g265kcal13.9g4.1g21.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433194