Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 28g94kcal2.8g19.3g0.3g1g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 15g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g327kcal7.8g49g10.2g2.4g
Valittu annoskoko56g163kcal3.9g24.5g5.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g82kcal2g12.3g2.6g0.6g
Arvot/100g100g291kcal7g43.7g9.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403