Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8.9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Pekoni rasvainen 4.7g18kcal0.6g0g1.7g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton15g32kcal1.6g0.4g2.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 28g15kcal0.4g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g135kcal5.4g9g9g0.8g
Valittu annoskoko56g68kcal2.7g4.5g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal1.4g2.3g2.3g0.2g
Arvot/100g100g120kcal4.8g8g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218