Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 7.8g24kcal1.4g3.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.6g19kcal1.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g86kcal5.8g7.6g3.2g1.6g
Valittu annoskoko56g43kcal2.9g3.8g1.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal1.5g1.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.7g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158470