Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 13g40kcal3.3g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 13g45kcal1.7g8.2g0.4g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Tomaattipyree (Felix)3.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g16g2kcal0.2g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g223kcal13.8g18g10.2g1.4g
Valittu annoskoko56g112kcal6.9g9g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g56kcal3.5g4.5g2.6g0.4g
Arvot/100g100g198kcal12.2g16g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437710