Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras13g42kcal1.8g7.6g0.4g1.1g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)8.3g9kcal2.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.1g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g13g7.8kcal0.3g1.1g0.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g144kcal9g20.4g2.6g2.4g
Valittu annoskoko56g72kcal4.5g10.2g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g36kcal2.3g5.1g0.7g0.6g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964