Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Aurajuusto2.5g8.5kcal0.5g0g0.7g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g131kcal6.6g3.2g10.2g1.4g
Valittu annoskoko57g66kcal3.3g1.6g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal1.7g0.8g2.6g0.4g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072