Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.9g1.4kcal0.3g0g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Ruisjauho, 1 dl14g44kcal1.5g8.7g0.3g1.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 7.5g24kcal0.8g4.5g0.2g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 8.2g23kcal0.2g0.2g2.3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g8.2g16kcal1.6g0g1.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g275kcal9g27g14.4g5g
Valittu annoskoko56g138kcal4.5g13.5g7.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna28g69kcal2.3g6.8g3.6g1.3g
Arvot/100g100g244kcal8g23.9g12.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407