Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi15g68kcal1g9g3.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Mascarpone (250g)16g82kcal0.7g0.7g8.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Baileys, Irish Cream, Original6.3g22kcal0.2g1.3g1g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g1.1g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Liivate 2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g500kcal9.2g24g39g1g
Valittu annoskoko56g250kcal4.6g12g19.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g125kcal2.3g6g9.8g0.3g
Arvot/100g100g443kcal8.2g21.3g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242