Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g21g79kcal1.5g10.5g3.4g0.4g
Raparperi 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.2g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g11g21kcal0.3g0.6g2g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g267kcal5.4g33.6g12g1.2g
Valittu annoskoko56g133kcal2.7g16.8g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g67kcal1.4g8.4g3g0.3g
Arvot/100g100g237kcal4.8g29.8g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355