Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl23g80kcal0.5g0.7g8.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g7.8g20kcal1.1g0.3g1.6g0g
Välipalakeksi, digestive 7g30kcal0.5g4.2g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g384kcal5.2g38.2g23g0.4g
Valittu annoskoko56g192kcal2.6g19.1g11.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g96kcal1.3g9.6g5.8g0.1g
Arvot/100g100g340kcal4.6g33.9g20.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912