Merimiespihvi naudanpaistista

Käytän tähän merimiespihviin viikonlopulta yli jäänyttä naudan sisäpaistia eli kypsää viipalaoitua lihaa ja oluen sijasta kasvislientä.

Lado viipaloidut perunat, lihat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Ripottele väliin mausteet ja kaada kasvisliemi vuokaan.

Viimeiseksi perunakerros.

Paista 175-200 asteessa uunissa noin 1h - 1h 20min kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Naudanpaisti 17g19kcal3.6g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g79kcal8g6.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko57g39kcal4g3.1g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal2g1.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g70kcal7.1g5.5g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268393