Lammaslinssi höystö

1. Kuori ja hienonna porkkanat ja sipulit.

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää kasvikset loppuvaiheessa.

Mausta (pippuri, cayanne)

Lisää linssit, vesi (2dl) sekä liemikuutio.

Keitä n. 5min ajan.

Maustaa voi lopuksi maun mukaan esim.

tuoreella mintulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Hhenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 25g51kcal4.5g0g3.7g0g
Linssi, punainen, Go Green13g41kcal3g6.1g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g196kcal15.6g14.4g7.8g3.8g
Valittu annoskoko57g98kcal7.8g7.2g3.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna28g49kcal3.9g3.6g2g1g
Arvot/100g100g174kcal13.8g12.7g6.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=427122