Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty35g49kcal1.8g9.9g0.2g1.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g5.9g5.3kcal0g1.1g0.1g0g
Paprikasalaatti, Pirkka5.9g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 4.1g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g5.3g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g137kcal6.2g23.2g2g2.4g
Valittu annoskoko57g68kcal3.1g11.6g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal1.6g5.8g0.5g0.6g
Arvot/100g100g121kcal5.5g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340