Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g28g31kcal6.5g0g0.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)18g15kcal0.2g0.6g1.2g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g3.2g14kcal0.2g0.1g1.4g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g124kcal14g2g6.2g0.2g
Valittu annoskoko57g62kcal7g1g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g31kcal3.5g0.5g1.6g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.4g1.8g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868