Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas5.6g27kcal0.3g3.9g1.1g0.1g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Flora vispi 20%7.8g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton6.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)9g4.2kcal0g1.1g0g0.1g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Liivate 1.4g4.9kcal1.2g0g0g0g
Omena, Golden delicious 200g13g4.5kcal0g1g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g207kcal4.4g22.2g10.8g0.8g
Valittu annoskoko56g103kcal2.2g11.1g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g52kcal1.1g5.6g2.7g0.2g
Arvot/100g100g183kcal3.9g19.7g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278