Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 21g77kcal1.7g16.8g0.1g0.4g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)12g15kcal1.2g0.3g1g0.1g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]12g14kcal1.4g0.2g0.8g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow12g12kcal0.8g0.3g0.8g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g235kcal10.2g35.2g5.4g1g
Valittu annoskoko57g118kcal5.1g17.6g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g59kcal2.6g8.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g208kcal9g31.1g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689