Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)25g21kcal0.5g4.5g0g0.3g
Porkkana 5.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Sianliha keskiarvo 13g28kcal2.3g0g2.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g103kcal5.6g9.8g4.2g0.8g
Valittu annoskoko57g52kcal2.8g4.9g2.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g26kcal1.4g2.5g1.1g0.2g
Arvot/100g100g92kcal5g8.7g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77129