Borssikeitto kasviksista

Kuori ja pieni tuoreet punajuuret.

Lisää porkkana ja kaali.

Laita kattilaan kasvisliemikuutio ja noin 7 dl vettä sekä ruokalusikallinen punaviinietikkkaa (ja hieman säilykepunajuurien lientä).

Lisää teelusikallinen rosmariinia ja toinen timjamia
Keitä niin kauan, että ainekset ovat pehmenneet.

Voit myös soseuttaa keiton sauvasekoittimella.

Tarjoa keitto vaikka lisäämällä ruokalusikallinen kevyttä ruokakermaa tai pippuriruokakermaa smetanan sijasta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 805 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 11g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g20kcal0.6g3.2g0.2g1.2g
Valittu annoskoko57g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g5kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g18kcal0.5g2.8g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337337