Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 13g17kcal0.3g0.4g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.3g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.3g0g0.2g
Tomaatti, tuore6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g160kcal12.2g6.2g9.2g0.8g
Valittu annoskoko57g80kcal6.1g3.1g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g40kcal3.1g1.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g141kcal10.8g5.5g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392425