Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g10g11kcal1.7g0.1g0.4g0.1g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g12g25kcal2.1g0.2g1.9g0g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g20g17kcal0.2g0.9g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g174kcal13.4g2.4g12.8g0.2g
Valittu annoskoko57g87kcal6.7g1.2g6.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g44kcal3.4g0.6g3.2g0.1g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206