Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 18g41kcal3.4g0g3g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g2.7g0.3kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.5g19kcal0.1g0.2g2g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g138kcal8.6g2g10.6g1g
Valittu annoskoko57g69kcal4.3g1g5.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g35kcal2.2g0.5g2.7g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7.6g1.8g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513