RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 31g34kcal6g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 6.3g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.1g8.3kcal0.3g1.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g131kcal13.6g4.4g6.2g1g
Valittu annoskoko57g65kcal6.8g2.2g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g33kcal3.4g1.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g115kcal12g3.9g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428489