Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g16g27kcal3g0g1.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.9g10kcal1.2g0.1g0.6g0g
Kanaliemi laimennettu 10g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g89kcal9.2g2g4.6g1g
Valittu annoskoko57g44kcal4.6g1g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g22kcal2.3g0.5g1.2g0.3g
Arvot/100g100g78kcal8.1g1.8g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837