Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi1.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Hirvenjauheliha oma saalis7.8g8.8kcal1.7g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g60kcal4.2g5.6g2g1g
Valittu annoskoko57g30kcal2.1g2.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g15kcal1.1g1.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g53kcal3.7g4.9g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467