Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.7kcal0.1g1.4g0g0.6g
Kesäkurpitsa17g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g62kcal4.6g4g3g1.4g
Valittu annoskoko57g31kcal2.3g2g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal1.2g1g0.8g0.4g
Arvot/100g100g55kcal4g3.5g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515