Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)4.4g12kcal1.3g0g0.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g13g46kcal1.1g7.9g1.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g186kcal11.6g18.4g7.4g0.6g
Valittu annoskoko57g93kcal5.8g9.2g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal2.9g4.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.2g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768