Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g16g55kcal2g10.8g0.3g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)16g14kcal2.5g0.2g0.3g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa6.2g19kcal1.4g0g1.4g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g228kcal12.4g23.6g9g1.4g
Valittu annoskoko57g114kcal6.2g11.8g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna28g57kcal3.1g5.9g2.3g0.4g
Arvot/100g100g201kcal10.9g20.8g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686