Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 24g9kcal0.2g1.8g0g0.4g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g9g12kcal0.3g0.4g1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g44kcal1g4.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko57g22kcal0.5g2.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g11kcal0.3g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g3.9g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153