Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g4.7g6.3kcal0.5g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 24g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.9g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g97kcal5.6g8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko57g48kcal2.8g4g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal1.4g2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g85kcal4.9g7g3.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915